Hovedindstillinger: Datafelter

Aktivér eller Deaktivér datafelter på forskellige moduler

Opdateret over en uge siden

Lad os tage et kig på mulighederne for at deaktivere eller aktivere datafelter under hvert modul i webCRM. Du finder oversigten over datafelter for hvert modul ved at gå til KonfigurationHovedindstillingerDatafelter.

Dette er især nyttigt for at sikre, at det kun er de datafelter i skal bruge, som er tilgængelige i systemet.

Du kan scrolle igennem hvert modul og markere hvert enkelt felt, hovedsageligt med et enkelt Aktiver eller Deaktiver.

BEMÆRK: Ændringer træder i kraft direkte efter du har trykket Gem.

Hvis du har aktiveret Konfigurationsgrupper ser du en ekstra Drop down-liste mulighed i toppen af skærmbilledet. Den giver dig muligheden for at definere forskellige felter du vil vise eller skjule pr. Brugergruppe.

Du vælger den ønskede Konfigurationsgruppe og tilføjer de ønskede muligheder for denne gruppe Husk at klikke Gem, før du fortsætter til næste gruppe.

Dette er særdeles brugbart hvis de forskellige teams eller afdelinger i jeres firma arbejder med forskellige aspekter i jeres forretning eller hvis du alternativt vil forhindre en gruppe af brugere i at se eller redigere specifikke systemfelter.