Alle samlingerOrganisationer/kundekort og Personer/kontaktpersoner
Konfiguration: Drop down lister: Organisationer
Konfiguration: Drop down lister: Organisationer
Opdateret over en uge siden

Gå til Konfiguration → Drop down lister → Organisationer.

Maksimum 400 linjer per datatype

Maksimum 50 karakterer per linje

Type / Status / Branche er drop down lister, hvor der kan vælges én enkelt mulighed, og kan bruges til simpel kategorisering af dine Organisationsdata. De kan navngives på ny om nødvendigt.

ADVARSEL: Hvis du har eksisterende data i dit system fra disse drop down lister, kan en redigering af Drop down listerne påvirke din data.

Hvis du har aktiveret Områder, kan du oprette og administrere dine ønskede Områder her.

Ønsker du at gøre drop down felterne obligatoriske, kan du gøre dette under Konfigurationer --> Hovedindstillinger --> Datafelter og finde det ønskede felt, som skal være obligatorisk.