Alle samlingerForside
Ny forside: Performance board

Få overblik over din performance ved at opsætte dine personlige mål i dit performance board

Opdateret over en uge siden

På din nye forside har du mulighed for at opsætte et Performance board. Dit performance panel er personlig og kan ikke opsættes til andre brugere end dig selv.

Du kan tilføje flere mål til dette board, så du har et samlet overblik over din nuværende performance baseret på de mål, du opsætter.

I eksemplet herover har vi opsat fire forskellige mål baseret på omsætning, tilbud, leads og møder. Lad os tage et kig på, hvordan vi sætter Performance boardet op.

Gå til opsætning af din forside, og træk Performance boardet hen på den ønskede placering på forsiden. Tilføj dit første mål ved at trykke på "Tilføj mål" efter du har placeret boardet på forsiden.

Nu skal du vælge, hvilken entitet målet skal opsættes fra. I det her eksempel tager vi udgangspunkt i omsætningen fra ordrer.

Efter du har valgt entitetstypen, vil der komme flere felter frem, som du skal udfylde. Felterne varierer alt efter den entitetstype, du har valgt. Lad os se nærmere på de felter der er udfyldt for at opsætte dette mål.

1. Jeg har givet feltet et navn

2. I "Felt" skal der vælges det felt du gerne vil trække data fra - i det her tilfælde er det omsætningen fra ordrerne vi bruger.

3. Fordi det handler om omsætning, har vi mulighed for også at vælge valuta.

4. Målværdien er målet for perioden. I eksemplet har vi indtastet, at der skal omsættes for 150.000,- kr. i perioden.

5. Perioden er sat til Måned. Dette er tidsrammen for opnåelse af målværdien.

6. Ved aktivering af denne funktion (Vis tidligere periode) får du vist sidste periodes performance på samme mål.

Dit performance board vil se sådan ud med ovenstående opsætning. Procenttallet til venstre viser sidste periode, og procenttallet til højre viser indeværende periode.

Tryk herefter på enten "TIlføj", hvis du vil tilføje flere paneler til forsiden, "Tilføj mål" hvis du ønsker at tilføje flere mål til performance boardet, og tryk derefter på "Gem" øverst i billedet for at gemme din opsætning af boardet, samt opsætning af forsiden.

Forskellen på et KPI panel og et performance board er, at performance boardet er personligt og måler kun på brugeren, der ser på det, og man kan opsætte flere værdier på samme board.

I KPI panelet kan man kun opsætte én målværdi pr panel, men til gengæld kan man opsætte for flere brugere/et team i ét panel.