Alle samlingerE-mail serviceOpsætning
Omdøb sync mapperne i Outlook

Vil du gerne ændre navnet på webCRM sync mapperne i din Outlook?

Opdateret over en uge siden

Hvis du gerne vil ændre navnet på dine webCRM sync mapper, så de ikke begge hedder det samme, så er det vigtigt at du ikke bare omdøber dem i Outlook! Så vil synkroniseringen nemlig ikke længere virke.

I stedet skal du (hvis du er administrator, brugerniveau 99) ændre det under din bruger i webCRM. Det gøres under Konfigurationer -> Brugere og derefter ved at trykke på blyanten ud for din bruger:

Inde på brugeren kan du skrive ind, hvad du gerne vil have mapperne skal hedde i stedet: