Alle samlingerForside
Ny forside: Opsætning af grafer
Opdateret over en uge siden

Når du gerne vil tilføje en graf til din forside, så gøres det på baggrund af dine oversigter.

Det er altså en oversigt, som du allerede har sat op med en bestemt filtrering, som du så kan vælge at få vist som en graf på din forside.

Du kan søge din oversigt frem i panelet i højre side eller oprette en ny i bunden af listen, hvis den ikke allerede eksisterer (Obs. du vil blive ledt væk fra forsideopsætningen og over til opsætning af oversigter).

Herefter kan du bestemme hvordan du gerne vil vise grafen ved at trykke på blyanten:

Nu får du mulighed for at vise din graf på forskellige måder:

1. Her vælger du visningstypen, som i dette eksempel er kolonner

2. Her får du visuelt vist, hvilken visning du har valgt (data der bliver vist her, er bare et visningseksempel og ikke fra din oversigt)

3. I "Opdel på datafelt" vælger du, hvad kolonnerne skal splittes op efter, og i eksemplet her er det "Pipeline: Tabt - årsag"

4. I "Plotdata" vælger du om kolonnerne skal vise antal eller summmering

5. Tilsidst trykker du "Tilføj" for at tilføje grafen til din forside og du kan arbejde videre med de andre elementer på forsiden eller trykke "Gem" og gå væk fra din forsideopsætning.

Hvis du vil opsætte flere kriterier, som f.eks. en tidsperiode eller andet, så skal dette gøres under selve oversigten i filtreringen, som du kender det.

Obs! Hjælp til opbygning af oversigter/rapporter eller opsætning af disse på forsiden er betalt support.

Den færdige graf ser nu således ud på forsiden: