Alle samlingerForside
Ny forside: Adgangsniveau og skabeloner

Her kan du læse mere om, hvem der har adgang til hvad på den nye forside

Opdateret over en uge siden

Hvis du som administrator (99 bruger) gerne vil styre, om brugerne i systemet skal kunne bygge deres egne forsider, og hvilke forsider de skal kunne se, så gøres det under Konfigurationer -> Hovedindstillinger -> Adgangsniveauer:

Her kan du trykke på blyanten ud for det enkelte adgangsniveau og scroller ned til "Dashboard". Her kan du vælge hvilke rettigheder dette brugerniveau skal have:

Derudover har du som administrator mulighed for at dele forsider med de andre brugere på 2 måder:

1. Oprette en forside og sætte de brugere på, der skal have adgang til den. Hvis disse brugere har adgang til at redigere i opsætningen, så vil de redigere forsiden for alle brugere på denne forside - det er altså en delt forside med det data, der er sat op.

2. Du kan gemme din forside som en skabelon. Så vil opbygningen ligge så alle andre brugere i systemet (dem der har adgang til selv at bygge forsider) kan bruge denne skabelon som udgangspunkt for deres egen forside. Når de redigerer i den, vil det ingen indvirkning have på de andre brugeres forsider, selvom de har brugt den samme skabelon.