Alle samlingerE-mail serviceGenerelt
Vedhæft filer på e-mails

Læs mere om hvordan du vedhæfter filer på e-mails, sendt fra forskellige steder i webCRM

Opdateret over en uge siden

Du har mulighed for at vedhæfter filer til dine e-mails i webCRM. Uanset om du sender fra en Person, masseudsendelser eller skal indsætte en fil i en e-mail skabelon. Læs med herunder, hvor vi gennemgår de forskellige muligheder.

Vedhæft en fil fra din computer eller webCRM på en e-mail sendt fra Personkort

For at vedhæfte en fil fra din computer, skal du trykke på plus ikonet med tre små prikker, og herefter på papirikonet længst til venstre.

For at vedhæfte en fil som eksisterer i webCRM, skal du gå til bunden af e-mailen og trykke på filikonet.

Vedhæft en fil på e-mail skabelon

I skabeloner bliver filer vedhæftet som et link. Du skal derfor trykke på link ikonet, som herunder er markeret med en grøn firkant:

Herefter vælger du linktypen; hvis filen er fra din computer, skal du vælge Linkfil.

HUSK at udfylde feltet "Vis tekst", da det ellers ikke vil være synligt, at du har tilføjet en fil.

Vedhæft en fil på e-mail fra en oversigt (masseudsendelse)

Ved afsendelse af e-mail fra Oversigter, skal du ved vedhæftning af en fil trykke på plus ikonet med de tre små prikker, og herefter på papirikonet som vist herunder: