Brugerbestemte felter - Web-links

Sådan arbejde du med Web-links i webCRM

Opdateret over en uge siden

Brugerbestemte Web-link felter er en nyttig måde at linke til en hjemmeside eller en fil fra et sted i systemet. Dog består mange links (URL's) af meget lange tekststrenge. Disse Brugerbestemte felter giver dig mulighed for at erstatte den gennemgående del af et link med et genvejsnummer.

Du opretter et genvejsnummer og specificerer den fulde URL den kan repræsentere, f.eks. kan *3 være www.webCRM.com/

I det brugerbestemte felt kan du så skrive *3/customers.asp og den fulde URL kan tilgås for at gå til www.webCRM.com/costumers.asp, uden risiko for at dit link fylder mere end de 50 tilladte tegn.