Flyt eller flet en Person

Skal du flytte eller flette en Person til en ny Organisation? Læs vores trin for trin guide her

Opdateret over en uge siden

Når du flytter en Person til en anden Organisation, har du mulighed for at flytte relaterede data til denne Person, såsom fx. aktiviteter, møder m.v.

For at flytte en Person i webCRM skal du gå til Personen du ønsker at flytte, og trykke på flytteikonet i højre side af Personkortet.

Indtast den Organisation du ønsker at flytte Personen til, og vælg denne fra de fremsøgte resultater.

Du vil få vist nogle valgmuligheder for hvordan du vil gemme din flytning. Den første mulighed vil oprette en ny Person på den valgte Organisation og flytte relaterede data til denne Person.

Den anden mulighed er, at flytte personen til den nye Organisation eller sammenflette personen med en eksisterende Person på Organisationen. Her vælger du hvad der skal ske med Personen, og samtidig kan du vælge, hvad der skal flyttes af relateret data til Personen.

Tryk Gem på den mulighed du ønsker at gøre brug af, og så vil systemet sørge for at kopiere, flytte eller sammenflette dit valg.