Opret eller rediger en Person
Opdateret over en uge siden

Der er flere måder at oprette en ny Person på I webCRM.

Den første måde hvorpå du kan oprette en Person er gennem Quick Create funktionen, som du finder øverst i højre hjørne i systemet. Herfra kan du oprette Personen, Organisationen og evt. Aktivitet og Tilbud på én gang.

På tandhjulet (når du har trykket på + Tilføj) kan du bestemme hvor mange entiteter, du vil oprette på én gang:

En anden måde at oprette Personer på i webCRM er ved at gå til menupunktet Organisationer og vælge Personer og herefter trykke på Plus ikonet, som vist herunder. Hvis ikke du vælger Personer på den lille knap ud for den grønne pil, vil du oprette Organisationer, når du trykker på Plus ikonet.

Da intet kan eksistere i webCRM uden at være tilknyttet en Organisation, er dette det første du bliver bedt om at oprette. De resterende informationer er en del af det, som vil stå på Personen efter oprettelsen. Udfyld felterne og tryk på Opret.

Den sidste måde, hvorpå du kan oprette en Person i webCRM, er direkte på den Organisation, du ønsker Personen skal oprettes på. Gå til den Organisation, du ønsker at oprette en Person på. Gå til fanen Personer, og tryk på det blå 'Plus' ikon i højre side af billedet.