Integration: Login ved brug af SMS kode
Opdateret over en uge siden

Ved aktivering af SMS integration, kan du opsætte yderligere adgangssikkerhed, ved at bruge SMS kode ved login i webCRM. Gå til Konfiguration --> Integration --> SMS, og sørg for, at opsætningen er indstillet til Masseudsendelser + Individuelle udsendelser som anvist herunder.

Hvis der er en SMS udbyder aktiveret kan du redigere en Bruger og aktivere Login med SMS-kode. Vær sikker på at der er indtastet et gyldigt mobilnummer. Du kan bruge en email adresse som login navn, hvis du foretrækker der.

Gå herefter til Konfiguration --> Brugere og indtast mobilnummer på brugeren, samt aktiver Login med SMS kode til 'Altid'.

Nu vil Brugeren blive tvunget til altid at logge på webCRM ved brug af denne metode. Næste gang brugeren logger ind, vil vedkommende møde denne skærm:

Koden der modtages via SMS skal skrives for at logge ind. Der kan maks laves 4 forkerte forsøg. Hvis der forsøges yderligere vil en ny kode blive sendt over SMS.

BEMÆRK: Især på nogle netværk kan der forekomme forsinkelse før SMS koden modtages.