Alle samlingerAdministrativt/KonfigurationerIndstillinger
Hovedindstillinger: Grundindstillinger
Opdateret over en uge siden

Dit system vil automatisk få tildelt et kontonavn som består af en del af jeres virksomhedsnavn samt en numerisk reference. Kontonavnet er unikt for jeres system.

Hvis jeres Brugere ofte logger ind fra webCRM’s hjemmeside, hvorfra kontonavnet skal indtastes, kan det være en hjælp af lave et nemmere kontonavn, som de kan huske.

Status og logs

Du kan klikke på Status og logs knappen i øvre højre hjørne af skærmen, når du har klikket på Hovedindstillinger og se nyttige statistikker om jeres system.

Dataantal: Giver en opsummering af antal registreringer indenfor systemets forskellige moduler.

Slettelog: Gemmer de sidste 1000 slette hændelser fra enhver Bruger vedrørende stort set alt data i systemet.

Mbyte Diskplads: Opsummerer den anvendte diskplads som jeres data fylder på webCRM’s servere.

Klik her for at læse om konfigurationsgrupper.

Klik her for at læse om brugergrupper.