Hovedindstillinger: Brugeropsætning
Opdateret over en uge siden

Gå til Konfiguration --> Hovedindstillinger --> Brugeropsætninger. Du kan lave specifikke brugeropsætninger på tværs af konfigurationsgrupper. Vælg øverst på siden, hvilken konfigurationsgruppe, brugeropsætninger skal gælde for.

Log ind direkte giver mulighed for at tilgå systemet, uden at skulle indtaste brugernavn og kodeord ved login. Fx. ved adgang via www.webCRM.dk's login knap, kan du tilgå dit system uden at skulle indtaste bruger oplysninger først.

Login med kodeord giver mulighed for at tilgå systemet med dit Microsoft login. Ved deaktivering af kodeordet, vil du kun kunne logge ind, ved brug af din mailkonto.

Ud fra Sprog, dato, antal feltet vælger du om det er den enkelte brugers individuelle indstillinger som skal være gældende, eller om du ønsker at indstille en standardopsætning, ved at vælge de nedenstående felter.

Sidst har du muligheden for at anvende en brugers startside layout til alle nye brugere.