Konfiguration: Drop down lister
Opdateret over en uge siden

Denne sektion af konfiguration tillader dig at modificere Drop down-listers valgmuligheder for systemfelter for hele webCRM.

Du kan finde konfigurationen for Drop down-lister ved at gå til Konfiguration → Drop down-lister. Du kan vælge hvert enkelt modul ved at klikke på fanerne i toppen, eksempelvis Organisationer:

Redigere Drop down-lister

Hvis du sætter et nyt system op og ikke har eksisterende data i systemet, kan du ændre og konfigurere Drop down-listerne som du vil. Eksempelvis kan du erstatte Kunde med Klient, omdøbe Partner til Associeret og skrive Forhandler i stedet for Leverandør, som vist på nedenstående skærmbillede.

Klik Gem for at opdatere systemet med ændringerne.

ADVARSEL: Hvis du har eksisterende data i systemet og ændrer i mulighederne for dine Drop down-lister, kan det påvirke dine data.

Tilføje nye valgmuligheder til en Drop down-liste

Dette er helt ufarligt, og den nye valgmulighed vil blive tilgængelig i Drop down-listen efter du har klikket Gem.

Bemærk: Du kan tilføje en ny valgmulighed i listen når som helst du ønsker, og det vil ikke have nogen indflydelse på allerede udfyldt Data. Dette er brugbart hvis du ønsker at vise valgmulighederne alfabetisk, eller tilføje en anden form for logik til rækkefølgen.

Ændre en eksisterende Drop down-liste

ADVARSEL: Hvis du har eksisterende data i systemet kan dette påvirkes, hvis du ændrer i Drop down-lister.

Hvis en mulighed eksempelvis er stavet forkert, du ønsker at skrive en mulighed med stort eller ændre ordlyden helt, skal du følge disse trin, for at beskytte din eksisterende data:

1. Tilføj den korrekte mulighed til Drop down-listen som en ny mulighed (ikke ved at overskrive) og Gem

2. Opret en Oversigt for at finde al eksisterende data med den ukorrekte mulighed valgt. Klik her for at se: Oversigter.

3. Benyt den avancerede funktion: massemodificer til at opdatere alle disse data til den nye, korrekte mulighed. Klik her for at se: Massemodificering.

4. Fjern den ukorrekte mulighed fra Drop down-listen og tryk Gem.