Alle samlingerSupportmodul
Nyt supportmodul - Besvarelse af supportsag

Se her hvordan du arbejder med og besvarer en supportsag

Opdateret over en uge siden

I supportmodulet kan du besvare jeres supportsager og gøre arbejdet nemt og hurtigt ved blandt andet at bruge skabeloner og flettefelter.

Arbejdsfeltet, hvor du kan se hele korrespondancen, er sat op i chat-form, således at du hurtigt kan få et overblik over kundens og dine svar, men det er vigtigt at pointere, at det er emails der bliver sendt, og en emailkorrespondance du kan se!

Udover at svare på henvendelser og sende mails ud, har du mulighed for at skrive interne noter på supportsagen, som modtageren ikke kan se. Det gøres ved at bruge Note knappen, som ændrer svarfeltet til gult. Det gule svarfelt indikerer, at du skriver en intern note på sagen. Derudover vil noten også være markeret med gul i korrespondancen.

Når du gerne vil svare på en kundehenvendelse/supportsat, skal du bruge Besvar funktionen. I tekstfeltet har forskellige muligheder:

1. Tilføj flere modtagere på mailen

2. Vedhæft filer

3. Forstør svarfeltet til fuld skærm, hvor du får flere formatteringsmuligheder i din email, hvis det er nødvendigt

4. Formater tekst til fed, kursiv, understreget eller gennemstreget

5. Vælg en skabelon til at svare med

Brug en skabelon til at besvare henvendelsen

Når du bruger en skabelon til at svare din supportsag med, sikrer du et ensformigt svar, som med fordel kan indeholde sagsnummer, produktet sagen vedrører samt f.eks. navnet på brugeren som besvarer henvendelsen.

I kan med fordel have skabeloner til de mest gængse henvendelser/spørgsmål I oftest får. På den måde sparer I en masse tid og skal ikke altid skrive alt fra bunden.

Se eksemplet herunder på en skabelon til besvarelse af supportsager med flettefelter:

(*EMAIL-CONTENT*) flettefeltet finder du under Supportsag og kan bruges til at indsætte din besvarelse af supportsagen i skabelonen, når du sender besvarelsen afsted.

Obs: Vi anbefaler du bruger dette flettefelt, såfremt du gør brug af skabeloner til signatur og generel besvarelse af supportsager.

Lad os se på et konkret eksempel hvor (*EMAIL-CONTENT*) flettefeltet er brugt:

Ved besvarelse af en supportsag vælger du din ønskede skabelon.

Du kan ved at trykke på øjet ud for skabelonen vælge, om du vil se skabelonen i besvarelsesfeltet, eller om det skal være skjult, og du kun ser teksten du skriver (og indsætter i skabelonen).

Obs: Hvis (*EMAIL-CONTENT*) ikke er brugt i denne skabelon, vil du bare se selve skabelonen og har ikke mulighed for at vise/ikke vise den.

Skriv herefter din besvarelse i feltet, og tryk Send. Herunder kan du se der er valgt en skabelon, men at den ikke er synlig i besvarelsesfeltet.

Efter du har besvaret supportsagen vil dit svar fortsat blive vist uden skabelonen, medmindre du vælger at få den vist ved at trykke på det lille øje ud for skabelonen.

Kunden vil modtage besvarelsen på mail, hvor den valgte skabelon vil være synlig.

Eksemplet med vores skabelon som en del af besvarelsen vil se ud som herunder, når kunden modtager den i indbakken:

Se mere om skabeloner, autosvar og hvordan du bygger dem her.