Dataimport: Tilbudslinjer/varelinjer

Her kan du se hvordan du importerer varelinjer/tilbudslinjer til webCRM

Opdateret over en uge siden

Obs: Har du en integration til et ERP-system, bør dine tilbudslinjer automatisk opdateres ved synkronisering, og du må ikke redigere i dem!

For at importere tilbudslinjer/varelinjer i webCRM skal du gå til Konfigurationer --> Brugerbestemte felter --> Produkter og trykke på link ikonet i højre side af billedet.

Tryk på blyanten med teksten Indsæt alle koblede data, som vist herunder.

Tryk derefter på Upload/overskriv.

Upload din CSV fil og vælg herefter under Tilføj til eksisterende om indholdet i filen skal oprettes som nye tilbudslinjer (filen kan ikke opdatere dem der ligger i forvejen) eller overskrive de eksisterende.

Hvis du under Tilføj til eksisterende vælger Intet, vil filen overskrive dine nuværende tilbudslinjer.

Obs: Overskrivning af tilbudslinjer kan ikke fortrydes!

Har du bogstaverne æ, ø og å i dine varelinjer, anbefales det at bruge UTF-8 som kodning. Du finder denne valgmulighed under Avancerede importmuligheder.

Det er ikke muligt at tilføje ændringer til eksisterende tilbudslinjer i systemet. Har du derfor brug for at redigere dine tilbudslinjer, skal du trække alle tilbudslinjer ud i en Excel fil, foretage ændringerne og herefter importerer filen som vist ovenfor.

For at hente en Excel fil med alle tilbudslinjerne, skal du gå til Konfigurationer --> Brugerbestemte felter --> Produkter og herefter trykke på link ikonet i højre side.

Tryk på blyanten med teksten "Liste / Rediger koblede data".

I højre hjørne af siden finder du et Excel ikon, som downloader alle tilbudslinjerne i systemet med ét klik.