Alle samlingerDataimportDataimport fra Excel
Dataformat til import til felter
Opdateret over en uge siden

Data til Tjekbokse

For datatypen Tjekboks er de mulige værdier Ja (med hak) eller Nej (uden hak).

Data til Multivalgslister

Til datatypen Multivalgsliste, skal teksten være nøjagtig (inkl. store/små bogstaver), som en af mulighederne defineret på listen i webCRM.

Data til Område kan skrives som Områdenavn eller Områdenummer, som defineret under Konfiguration → Drop down-lister → Organisationer .

Data med flere linjers tekst

Til Adresse- og Kommentarfelter med flere linjers tekst, skal hver linje separeres med 4 karakterer: |CR| (lodret streg, C, R, lodret streg). '<' br /'>' kan ikke bruges i stedet.

Multivalgslister (Brugerbestemte Felter af typen Multivalgsliste)

Det er muligt at importere Multivalgslister ud fra tekstværdien eller det tilsvarende nummer. Tekstværdien skal være nøjagtig den samme (inkl. små/store bogstaver) som en af de definerede værdier for Multivalgslisten. Import af ikke-eksisterende værdier vil bliver ignoreret.

Eksempler:

1,8,11 vil fjerne eksisterende værdier og tilføje "01, "08" og "11"

grøn, blå, gul vil fjerne eksisterende værdier og tilføje grøn, blå og gul

+1,8 vil tilføje værdierne "01" og "08"

+grøn,blå vil tilføje værdierne grøn og blå

+grøn,8 vil tilføje værdierne grøn og "08"

-2,03,11 vil fjerne værdierne "02", "03" og "11"

-sort,hvid,gul vil fjerne værdierne sort, hvid og gul

-sort,3,gul vil fjerne værdierne sort, "03" og gul

Alle de korrekte valgmuligheder for lister og Multivalgslister kan findes under Drop down-lister og Brugerbestemte felter. De tilgås via Konfiguration → Drop down-lister eller Konfiguration → Brugerbestemte felter.

Datoinput - en alternativ metode

For alle datainput-felter er det muligt at angive en værdi mellem -999 og +999 i stedet for en specifik dato.

Nå en sådan værdi gemmes, udregner systemet en ny dato ud fra dags dato og antallet af dage angivet i inputtet.

Eksempler:
+7 vil blive til datoen en uge forude
+0 vil blive dags dato
-365 vil blive datoen for et år siden.

NB: Dette virker også for dataimport, der inkluderer "Samme værdi for alle" og import fra Excel data.