Opret et Adgangsniveau
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at lave et nyt, skræddersyet Adgangsniveau for dine Brugere ved at klikke på Plus ikonet i øverste højre hjørne. Det er her nødvendigt at indtaste et Adgangsniveau nummer og navn. Gå til Konfigurationer --> Hovedindstillinger --> Adgangsniveauer.

OBS: Det er kun muligt at oprette adgangsniveau i SMB eller Enterprise systemer.

Vi anbefaler, at du bruger et tal, der logisk repræsenterer positionen for Adgangsniveauet på listen, og bruger et beskrivende navn, for at gøre anvendelsen af nivauet klart.

Vi anbefaler yderligere, at du udfylder beskrivelsen af Adgangsniveauet på en passende måde (uanset om du ændrer en eksisterende eller laver nye niveauer), da det gør det hurtigt og tydeligt for Brugeren at vide, hvilket niveau en Bruger bør have.

Adgang for adgangsniveau

Som med eksisterende adgangsniveauer i webCRM kan du vælge hvilken dataadgang som følger med adgangsniveauet.

Dataadgang

Den almindelige valgmulighed her er Alle (Brugeren har adgang til alle data af denne entitetstype) eller Kun som ansvarlig, hvor brugeren skal være Ansvarlig for entiteten, for at kunne se den.

Startside

Her kan du vælge, hvilke menu-elementer Brugeren vil være i stand til at se og vælge

Opsætningsmenu

Her kan du vælge, hvilke menu-elementer Brugeren vil være i stand til at se og vælge.

Konfigurationsmenu

Her er du i stand til at vælge, hvilke menu-elementer Brugeren er i stand til at se og vælge.

Licens betaliner

Kun Brugere med ansvar for jeres økonomi bør have dette aktiveret.

Kalender

En autoriseret Bruger kan markere Kalenderen med hellig- og lukkedage for alle systems Brugere.

Ordre / Tidsregistrering

Kun synligt, hvis det er aktiveret i jeres system.