Opsætning af Tilbudslinjer

Læs her hvordan du opsætter tilbudslinjer i webCRM både internt og eksternt

Opdateret over en uge siden

I webCRM har du mulighed for selv at bestemme, hvordan dine tilbudslinjer skal se ud internt i systemet og eksternt, når f.eks. et tilbud skal ud til en kunde.

Gå til Konfigurationer --> Brugerbestemte felter --> Produkter --> Tryk på link ikonet / Tilbudslinjer - Koblede data:

Tryk herefter på tandhjulet i højre hjørne af billedet:

Det første du møder på denne side er indstillingerne for visning.

Her kan du ændre terminologien, tilføje eller fjerne decimaler på værdierne samt til- eller fravælge hvilke værdier du ønsker skal fremgå af dine tilbudslinjer.

Den næste boks du ser er "Internal column settings". Her kan du konfigurere opsætningen for visning af tilbudslinjer i webCRM - denne visning vil altså kun være synlig i webCRM, og ikke ved afsendelse af tilbudslinjer til f.eks. kunder ud af systemet.

Vælg f.eks. hvilke informationer du ønsker skal være synlige i summeringen af dine tilbudslinjer.

Du kan drag & drop de forskellige kolonner alt efter, hvordan du ønsker rækkefølgen.

Du kan tilføje flere forudbestemte kolonner, ved at trykke på det blå plus i højre side af tilbudslinjerne.

De sidste overskrift på siden er "External column settings", som er opsætningen for tilbudslinjer der bliver sendt ud af webCRM. Det kan fx. være ved afsendelse af et tilbud til en kunde.

Opsætningen for "External column settings" er præcis de samme som "Internal column settings".