Alle samlingerE-mail serviceOpsætning
E-mail tags til automatisk synkronisering
Opdateret over en uge siden

I webCRM har du mulighed for at opsætte e-mail tags på dine udgående e-mails, så du automatisk kan synkronisere dine emails fra Outlook. Opsætningen sker på Bruger niveau og kan kun udføres af en systemadministrator (adgangsniveau 99).

Gå til Konfigurationer --> Brugere og vælg en Bruger fra listen og tryk på blyanten ud for den Bruger, du ønsker at opsætte e-mail tags på.

Scroll ned til e-mail tags og vælg om tagget skal vises først eller sidst i emnefeltet på dine udgående e-mails.

I feltet E-mail tag kan du skrive det tag du ønsker skal fremgå af dine mails. I nedenstående eksempel har vi brugt /webCRM/.

Ved udgående mails fra webCRM vil emnefeltet fra denne bruger se således ud:

I Outlook og andre e-mail systemer har du mulighed for at opsætte en regel på dine e-mails. I nedenstående eksempel fra Outlook har jeg valgt at flytte alle e-mails med ovenstående tag til min webCRM Sync folder. På den måde kommer alle e-mails med dette tag automatisk ind i webCRM fremadrettet.