Alle samlingerAutomatisering
Automatisering: Introduktion
Opdateret over en uge siden

Velkommen til Automatisering! En funktion i webCRM som gør det muligt at opsætte automatiserede flows på tværs af jeres system. Det kan fx. være en notifikation til en ordreansvarlig, såfremt ordredatoen bliver overskredet, eller en e-mail notifikation til den ansvarlige for en bestemt kundegruppe, såfremt en ny kunde bliver registreret.

Udover notifikationer og e-mails, kan Automatisering også skabe en mere effektiv arbejdsgang, ved automatisk at udfylde felter baseret på specifikke triggers og bestemmelser.

Du finder Automatiseringsfunktionen i Opsætningsmenuen som vist herunder.

Opret din første Automatisering

For at oprette din automatisering, skal du trykke på det blå + ikon i højre side af billedet, som vist herunder.

Herefter skal du give din Automatisering et navn, og vælge en trigger. Der er to forskellige typer triggers. Den ene er Enhed Event & den anden er Manual.

Ved Event trigger bliver automatiseringen igangsat ved en defineret handling, hvorimod en Manual trigger opretter en knap, så du manuelt kan starte flowet.

Aktiv eller Stoppet

Sidst kan du selvfølgelig vælge at Aktivere automatiseringen, eller stoppe den. Du finder Aktiver / Stoppet funktionen i højre side af hver automatisering.

Status og Logs

Når du går ind på en Automatisering kan du se Status og logs. Denne data giver dig gennemsigtigheden til at se om automatiseringen er succesfuld eller om den måske er fejlet. Du finder Status og logs i højre side på knappen "Aktioner" når du er inde på en Automatisering.

Under Status og logs har du mulighed for at se en række forskellige informationer om din automatisering:

1. Vælg et datointerval for de viste automatiseringer

2. Vælg hvilken status du ønsker at få vist; fx. Succeeded eller Fejlet.

3. Se status for de forskellige gange din automatisering har kørt

4. Se start- og slutdato samt -tidspunkt for det enkelte flow

5. Se hvilken entitet flowet er kørt på

6. Samt se hvor mange aktioner der er blevet foretaget i det pågældende flow

Ved at trykke på et af de flows du kan se, får du et pop-up vindue frem, hvor du kan se de forskellige punkter i automatiseringen, og eventuelt hvor automatiseringen er stødt på fejl.