Alle samlingerOversigter
Eksportér data fra webCRM
Opdateret over en uge siden

Skal du bruge et udtræk af data fra webCRM? Så skal du lave en eksport fra en oversigt. I nedenstående eksempel tager vi udgangspunkt i en eksport af organisationer er af typen: "Kunder".

1. Gå til tandhjulet i højre hjørne og tryk på Opsætning.

2. Tryk på det blå + i højre side, for at oprette en oversigt til dette formål.

3. Giv oversigten et navn, og vælg datatypen Organisationer. Såfremt det er Kontaktpersoner du ønsker at eksportere, skal datatypen være Kontaktpersoner.

4. Efter oprettelsen kan du opsætte din filtrering. Såfremt det er alle organisationer i webCRM du ønsker at eksportere, skal du ikke opsætte nogle filtre. I dette eksempel skal jeg kun bruge de organisationer, som er af typen: Kunder. Derfor vælger jeg i datafeltet at det er typen jeg filtrerer på. Kriteriet skal herefter være "= lig med", og sidst matche med værdien "Kunde".

5. Tryk på den blå Gem knap i højre side, og tryk herefter på den hvide Rapport knap, for at få vist resultaterne af din filtrering.

6. Når du får vist Rapporten skal du trykke på Aktioner knappen i højre side af billedet, og vælge Eksportér.

7. Du vil få vist et pop-up vindue, hvor du kan vælge, hvordan du vil eksportere. For eksempel til en CSV eller Excel fil og om du ønsker at beholde den måde, hvorpå din data bliver vist i oversigten ved eksport.

Såfremt du ønsker at eksportere andre entiteter fra webCRM, gælder samme fremgangsmåde. Har du spørgsmål til din eksport sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.