Alle samlingerLandingssider (Legacy)
Landingssider: Åbne dokumenter
Opdateret over en uge siden

Det er som udgangspunkt ikke muligt at uploade et Standard dokument til en landingsside, som kan downloades af flere kunder. Dog kan du med et HTML link indsætte et link til download af dokument.

For at oprette et HTML link skal vi først have lavet linket til dokumentet, og herefter lagt det ind på landingssiden. Derfor består processen af følgende trin:

1. Opret en skabelon i webCRM ved brug af den gamle editor (ikke drag&drop)

2. I skabelonen skal du tilføje dokumentet du ønsker at kunderne skal kunne downloade

3. Tryk derefter på de tre prikker i højre side af editoren og vælg at få vist kodevisningen.

4. Kopier HTML teksten som vist herunder - vær opmærksom på det kun er selve linket til dokumentet som du skal kopiere.

5. Gå til det Tema du bruger på landingssiden ved at gå til Konfigurationer --> Integration --> Landingssider --> Temaer

6. Indsæt dit link med <body> før indsættelse og </body> efter indsættelse.

Din landingsside bør nu indeholde linket i sidefoden, så når der klikkes på linket, downloades dokumentet automatisk.