Alle samlingerE-mail serviceGenerelt
E-mails: Drag'n drop funktion
Opdateret over en uge siden

I webCRM har du mulighed for på en række entiteter at bruge drag&drop funktionen. For eksempel kan du på en Kontaktperson, trække en e-mail fra din indbakke ind på fanen E-mails. Systemet vil læse modtager og afsender så disse informationer bliver overført til webCRM ved brug af funktionen.

Note:Windows computere skal der bruges en Chrome browser, hvis du vil bruge denne funktion, og på Mac computere med Chrome-begrænsning, skal der bruges en Safari browser.

Bemærk: Det er desværre ikke muligt at gøre brug af drag'n drop funktionen med Gmail, da Googles interface ikke tillader denne funktion.