Vie kaikki tiedot exceliin

tietojen vienti, kaikki henkilöt exceliin, raportin luonti

Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko viedä kaikki organisaatio- henkilötiedot,myyntimahdollisuuksien tiedot tai jotain muuta - ehkäpä tietojesi päivittämistä ja tunnuksen ja kaikkien tietojen vientiä varten? mene raportteihin ratasikoni ylhäällä oikealla - työkalut - raportit
https://app.webcrm.com/app/overview/list

ja luo uusi

nimeä raporttisi , Anna raportille kuvaava nimi ja valitse tietotyyppi, jolle haluat raportin tehdä.

Huom! Tietotyypit menevät järjestelmän rakenteen mukaan esim. kun valitset Yritykset saat raporttiisi yritystason tietoja, kun valitset Henkilöt saat raporttiisi yritys- ja henkilötason tietoja, kun valitset Tehtävät saat raporttiisi yritys-, henkilö ja tehtävätason tietoja.

Salli erityistoiminnot Kun sallit erityistoiminnot, tulee raportin toimenpiteet valikkoon lisää vaihtoehtoja. Toimenpiteet massamuokkaus, massapoisto ja massavienti tulevat käyttöön koskien ko raportin tuloksia, raportit, joissa on erityistoiminnot päällä kannattaa rajata vain pääkäyttäjälle käyttöön.

Laita päälle Salli erityistoimenpiteet ja paina tallenna Massatoiminnot ovat nyt käytössä, kun menet raporttiin ja sieltä toimenpiteet valikkoon

Salli erityistoiminnot: Vie kaikki tiedot

Kun erityistoiminnot ovat raportilla päällä voit viedä kaiken tietotyyppiin liittyvän tiedon kerralla. Huomioithan että jos haluat viedä kaikkia rekisterin tietoja -> yrityksien tietoja, henkilöiden tietoja, tehtävien tietoja jne, pitää jokaiselle tietotyypille tehdä oma raporttinsa ja vientinsä.

Valitse Tyyppi ja sinulla on käytettävissäsi painike vie kaikki, tämän jälkeen paina Vie

Katso video pikaopas raporttinkäyttöön