massamuokkaus

ylläpitäjä työkalu raportti vastuullisen vaihto

Päivitetty yli viikko sitten

sinun on tehtävä massapäivitys/joukkomuutos tietoihin esim. asiakkaasi?

Saatat haluta, että tietyllä asiakasryhmällä on sama tila tai tyyppi, tai ehkä toiminnot on siirrettävä käyttäjältä/johtajalta toiselle.

Sitten voit tehdä sen helposti webCRM:n yhteenvetojen massamuokkauksen avulla.
mene raportteihin https://app.webcrm.com/app/overview/list

ja luo uusi

nimeä raporttisi , Anna raportille kuvaava nimi ja valitse tietotyyppi, jolle haluat vastuullisen vaihdon ja raportin tehdä. anna sellaiset hakuehdot, että raportti hakee oikein esim. tietyn vastuullisen yritykset

Salli erityistoiminnot Kun sallit erityistoiminnot, tulee raportin toimenpiteet valikkoon lisää vaihtoehtoja. Toimenpiteet massamuokkaus, massapoisto ja massavienti tulevat käyttöön koskien ko raportin tuloksia, raportit, joissa on erityistoiminnot päällä kannattaa rajata vain pääkäyttäjälle käyttöön.

Toiminnolla voit massamuokata haettujen tulosten tietoja, tavanomainen esimerkki on yrityksen vastuullisuuksien muutos toiselle käyttäjälle. Huomioithan että, kun massamuokkaus on tehty, sitä ei voi perua

Valitaan kenttä mitä halutaan muokata

ja sitten mikä tieto kenttään halutaan

Paina muokkaa ja tieto esim. vastuullinen päivittyy haettuihin kohteisiin.