Kaikki kokoelmatRaportitErityiset käyttötapaukset
Lisää sisältösarakkeita raportille

etkö näe tiettyä kenttää raportillasi?

Päivitetty yli viikko sitten

Kun avaat raportin, näet oletussarakkeet, joissa on tietoja, jotka liittyvät tietotyyppiin, josta raportti-tyyppi on tehty. Yleensä nämä ovat organisaation nimi ja yleiskatsauksen tyypistä riippuen kuvaukset putkistosta, tilausten tuloista, vastuuhenkilöistä jne.

Jos haluat nähdä lisää tietoja - tai valita tietyn sarakenäkymän - napsauta sarakekuvaketta kuvan oikealla puolella.

Täältä voit etsiä sarakkeessa näytettävää kenttää sekä poistaa olemassa olevan sarakkeen merkinnän/poiston ottamalla raksin pois tai lisäämällä sen.