Mailjet integraatio

Yhdistä Mailjet webCRM:ään ja seuraa lähetyksiäsi

Päivitetty yli viikko sitten

Vaiheet

1) Mailjet Tilin avaaminen ja tilin liittäminen webCRM:n

2) Mailjet-tilin lähettäjäasetusten kuntoon laitto (Mailjetin puolella)
-autentikoi domain tai lähettäjät
-laita spf ja dkim tietueet paikoilleen omaan domainiin

3) Testaus ja lähettäminen

1) Mailjet-tilin avaaminen ja liittäminen webCRM:n

Saat hankittua Mailjet-tilin itsellesi näin:

Mene Mailjetin sivulle ja kohtaan Get Started

Pyytää syöttämään tietojasi kuten nimi, yrityksen nimi ja kotisivu. Tämän jälkeen Mailjet lähettää sinulle vahvistussähköpostin, jossa on aktivointilinkki

Kun saat vahvistusviestin ja klikkaat aktivointilinkkiä, palaat Mailjetiin

Valitse developer

Valitse SMTP Relay

Nyt saat tarvittavat tiedot, kopioi talteen Username (API Key) ja Password (Secret Key) ja liitä webCRM:n

Avaimet laitetaan webCRM:ssä paikasta Konfiguraatio -Integraatio - Email Service

jos käytätte notifikaatioita saapumissivuilla, tähän kohtaan pitää laittaa myös webCRM:n kautta toimiva teidän oma sähköpostiosoite

2) Mailjet-asetukset

Jotta sinä ja muut käyttäjät saatte viestinne perille ja Mailjet on liitetty webCRM:n vaaditaan vielä toimia Mailjetin puolella.

Tämä koskee myös niitä viestejä, joita lähtevät webCRM:stä kun käytössänne on erillinen tukimoduulin sähköposti, notifikaatiosähköposti saapumissivuilta tai lähetätte uutiskirjeitä yleisestä sähköpostiosoitteesta esim. info@omadomain.fi.

Mailjetissa on kaksi tapaa hyväksyä lähettäjät, nämä löytyvät paikasta
https://app.mailjet.com/account

3)Testaus ja lähettäminen

Kun olet saanut asetukset paikoilleen kannattaa testata lähettäminen niillä sähköpostiosoitteilla, joilla webCRM:stä Mailjetin kautta lähetetään jatkossa sähköpostia.
Lähetä yksittäinen sähköposti esimerkiksi itsellesi.
Näin varmennetaan, että yhteys toimii ennen, kun siirrytään lähettämään isompia massoja.

videosta löytyy webinaari aiheesta Markkinointi webCRM:ssä