Kanban-näkymä, dashboardit ja budjetit
Päivitetty yli viikko sitten

Kanban yleiskatsaus

Myyntimahdollisuus-moduulin (tarjoukset) alla voit muuttaa ulkoasun kanbaniksi klikkaamalla kuvan oikealla puolella olevaa kuvaketta.

Tämän jälkeen näet myyntiputken tasot sarakkeissa vaakatasossa, sen sijaan, että ne olisivat luettelossa.
Voit siirtää tarjouksiasi myyntiputken tasolla toiselle vetämällä ja pudottamalla sitä ja näin saada nopeasti yleiskatsauksen eniten huomiota vaativista tarjouksista.

Kunkin sarakkeen yläreunasta näet, kuinka monta tarjousta on kyseisellä myyntiputkrntasolla ja kuinka monta niistä näytetään. Alla olevassa tapauksessa 10 tarjouksesta 54:stä näytetään. Voit myös nähdä tarjousten kokonaisarvon sarakkeen yläreunassa olevasta putkitasosta.

Dashboards

Kun vaihdat kanban-näkymään, näet pienen kojelaudan, jossa on 4 ruutua yläreunassa.

Budjetti

Ensimmäinen näyttää, kuinka kaukana olet (kirjautunut käyttäjä) kuluvan kuukauden budjetillasi.

Suuri numero näyttää tässä kuussa voittamiesi tilausten arvon joko vastuullisena myyjänä tai toisena vastuuhenkilönä.

Pieni numero oikeassa alakulmassa näyttää sinulle määritetyn budjetin, ja sininen viiva osoittaa, kuinka lähellä tavoitetta olet.

Budjetin voi asettaa vain järjestelmänvalvoja (taso 99), ja se tehdään napsauttamalla kynää budjettiruudussa:

Täällä valitaan myyntivastaava ja sitten kunkin kuukauden summa

Keskimääräinen tilauksen arvo

Toisessa laatikossa näkyy keskimääräinen tilauksen kokonaisarvo valittua käyttäjää kohti. Se seuraa suodatustasi, joten jos valitset useamman kuin yhden käyttäjän, se näyttää kaikki voittamasi tilaukset ja näyttää sitten keskiarvon myyjää kohden.

Voit myös nähdä keskimääräisen tilauksen arvon viimeisen seitsemän kuukauden ajalta viemällä hiiren kunkin kuukauden/sarakkeen päälle:

Keskimääräinen voittoprosentti

Tämä arvo lasketaan jakamalla tässä kuussa voitettujen myyntimahdollisuuksien määrä kaikkien tämän kuun mahdollisuuksien määrällä. Se riippuu myös valituista vastuullisista käyttäjistä.

Vasemmassa alakulmassa näet edellisen kuun kehityksen:

Kehitys

Viimeinen laatikko antaa visuaalisen yleiskatsauksen myynnin/tulon kehityksestä tässä kuussa verrattuna viime kuukauteen (et näe lukuja tässä):