Kaikki kokoelmatIP puhelut
IP-puhelun määrittäminen

Määritä webCRM soittamaan suoraan IP-puhelimesta

Päivitetty yli viikko sitten

Jos halutaan painaa puhelinnumeroa webCRM:ssä ja soittaa suoraan käytössäsi olevasta IP-puhelinratkaisusta,
se on määritettävä jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle.

Kohdassa "konfiguraatio "Käyttäjät" on mahdollista muokata kyseistä käyttäjää, jonka on voitava soittaa suoraan IP-puhelinratkaisusta.

Täältä löydät kentän "IP-puhelut", jossa on jo valmiiksi asetukset erilaisille IP-puhelinratkaisuille, kuten Flexfone, mobiKOM ja Telavox .
Jos IP-puhelinratkaisusi ei ole luettelossa, valitse joko "A = Linkin tyyppi: callto:/" tai "B = Linkin tyyppi: callto://", jonka jälkeen yhteyshenkilöiden ja organisaatioiden puhelinnumerot muuttuvat siniseksi linkiksi ja niitä voi painaa.

Kun puhelinnumeroa painetaan ensimmäisen kerran, sinun on valittava avattava IP-puhelinohjelma.
Esimerkissä on koneen asetuksissa ensisijainen soittomenetelmä Samsung puhelin jos halutaan valita joku muu ja vaihtaa paina Valitse Sovellus

Tämän jälkeen webCRM avaa kyseisen ohjelman automaattisesti, kun puhelinnumeroa painetaan, jos kohdassa "Käytä tätä sovellusta aina" on rasti.