Sähköposti
Asetukset
Exchange/Office 365 -sähköpostin määrittäminen

Haluatko yhdistää Exchange-tilisi webCRM:ään?

Päivitetty yli viikko sitten

On mahdollista integroida Exchange/Office 365 -tilisi webCRM:ään. Se on mm. tarvitaan, jos haluat lähettää sähköposteja webCRM:stä.

On myös mahdollista synkronoida webCRM-kalenterisi Exchangen kanssa, jotta näet kaikki tapaamiset molemmissa kalentereissa riippumatta siitä, missä ne on luotu.

Yhdistä Exchange-tilisi webCRM:ään alla olevasta linkistä tai napsauta nimikirjaimiasi oikeassa yläkulmassa, valitse "Email/kalenteri kirjautuminen)

Valitse Exchange/office 365 ja paina "kirjaudu tunnuksella Microsoft

Kun olet yhdistänyt Exchangen ja webCRM:n, Voit valita mitkä haluat liittää o365 tilillesi
jos Haluat lähettää sähköpostia lisää Sähköposti kohtaan täppä
voit valita mitkä viestit haluat tallentaa outlookin lähetetyt kansioon, vai haluatko tallentaa ollenkaan

Jos haluat synkronoida myös kalenterisi, valitse Exchange painike kohdasta kalenteri, ja jos haluat synkronoida sähköpostit Outlookista webCRM:ään, sinun on myös laitettava "Exchange-synkronointi" päälle alareunasta.