Kaikki kokoelmatSähköpostiVirheilmoitukset
Sähköpostit menevät roskapostiin
Päivitetty yli viikko sitten

näyttää, että sähköpostisi päätyvät asiakkaiden roskapostiin , on useita eri asioita, joita kannattaa tarkastella.

Roskapostitestaa sähköpostisi: https://www.mail-tester.com/

1. Verkkotunnuksesi tai IP-osoitteesi on mustalla listalla

2. Vastaanottajat ovat lopettaneet sähköpostiesi avaamisen ja napsautuksen

3. Käytät aiherivillä ja alaotsikossa tyypillisiä roskapostisanoja ja -merkkejä

4. Käytät isoja kirjaimia ja liikaa huutomerkkejä !!!

5. Kuvia ja linkkejä on liikaa tai tekstiä liian vähän

6. Sinulta puuttuu perustiedot ja tilauksen peruutusmahdollisuus

7. Käytät värillistä ja/tai muotoiltua tekstiä

8. Piilotettu koodi: Olet kopioinut sähköpostiisi taulukoita tai tekstiä html-koodilla

9. Lisäät yhtäkkiä vastaanottajille lähetettävien viestien määrää

Muuta sähköpostimarkkinointiin liittyvää kysyttävää?
Katso webinaari markkinointi webCRM:llä