Kaikki kokoelmatTukimoduuli
Uusi tukimoduuli - automaattinen vastaus + vakiomalli

näet kuinka määrität automaattisen vastauksen ja tavallisen vastauksen käyttämällä malleja ja yhdistämiskenttiä.

Päivitetty yli viikko sitten

Luo oma sähköpostimalli

Kun käytät webCRM:n tukimoduulia, voit valita mallin, jota käytetään automaattisessa vastauksessa, jonka asiakas saa lähettäessään sähköpostia tukipalvelullesi.

Voit luoda sähköpostimallin siirtymällä kohtaan Ratasikoni->työkalut -> Mallipohjat -> Sähköpostimallipohjat ja painamalla kuvan oikealla puolella olevaa sinistä Luo- painiketta.

Helpoimman ja HTML-yhteensopivimman asennuksen saamiseksi suosittelemme sähköpostien vetämistä ja pudottamista (drag & drop- tila).

Kun olet antanut pohjalle nimen, sinun on varmistettava, että se yhdistyy tuki-/tukitapaukseen (tai siihen, miten tukea kutsutaan järjestelmässäsi)

Voit katsoa lisää sähköpostimallin luomisesta täältä.

Mallissasi voit helposti käyttää yhdistämiskenttiä, kuten yhteyshenkilön nimi, tiketin numero tai muut kentät, jotka sisältävät mahdollisesti tärkeitä tietoja, jotka on aina syötettävä

Määritä automaattivastaus

Kun olet luonut mallin, valitse Yleiset-kohdasta, käytetäänkö sitä automaattisena vastauksena. Jos sinulla on useita kanavia, sinun on valittava malli jokaiselle kanava.

Huomaa: kun valitset mallin automaattista vastausta varten, vain tiketin numeroa/tapauksen numeroa voidaan käyttää yhdistämiskenttänä!

Kaikkia muita yhdistämiskenttiä, kuten nimi jne., voidaan käyttää vain tavallisissa malleissa, kun tapaus on saapunut webCRM:ään ja siihen on annettava vastaus, koska silloin tämä linkitetään yritykseen ja yhteyshenkilöön.

Aihe-kenttä lukitaan myös Aihe + Tiketin numerolla, koska kaikissa sähköpostiviesteissä tulee kirjoittaa oikea teksti
.

Esimerkki tekstistä automaattista vastauksesta voisi näyttää tältä:

Hei!

Kiitos tiedustelustasi tiketin numerolla {_70010 As.tukipyyntö / Tiketti _}

Palaamme sinulle 24 tunnin kuluessa - voit Löydät vastauksen myös ohjekeskuksestamme täältä.

Varmistaaksesi asian mahdollisimman helpon käsittelyn, ole hyvä ja vastaa saamiisi viesteihin käyttämällä sähköpostiohjelmasi Vastaa (Reply) toimintoa. Tällöin tapausnumero {_70010 As.tukipyyntö / Tiketti _} yhdistää sähköpostisi automaattisesti oikeaan Tukitapaukseen

Terveisin

webCRM-tukitiimi