Myyntiputken tasojen asettaminen

voit tästä lukea myyntiputken määrittämisestä

Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on riittävä käyttöoikeus taso, voit määrittää tarjousten myyntiputkitasot mukauttaaksesi ne tarpeidesi mukaan.

Voit määrittää myyntiputken valitsemalla ratasikoni → työkalut → myyntiputki.
suora linkki: https://app.webcrm.com/Utilities/Pipeline/PipelineList.aspx

Sinulle esitetään luettelo kaikista myyntiputken-tasoista ja nykyisistä asetuksista kaaviossa. Voit muokata mitä tahansa myyntiputken-tasoa napsauttamalla sen vieressä olevaa kynää.

myyntiputken tason muutos nykyisen tarjouksen kanssa

Huomautus: Jos haluat muuttaa myyntiputken-tasoja ja järjestelmässäsi on jo Tarjouksia, toimi varoen.

webCRM tallentaa minkä tahansa Tarjouksen nykyisen tason numeerisella viittauksella. Teksti on poimittu asennuksesta. Jos muutat Pipeline-tason sanamuotoa, se päivitetään kaikkiin tällä hetkellä oleviin Tarjouksiin joissa on se taso.

Suosittelemme, että jos joudut muuttamaan nykyistä Pipeline-tasoa, teet raportin,
joka sisältää Tarjousnumeron ja myyntiputken-tason vie tiedot Exceliin. Sitten voit päivittää tarjoukset vastaamaan haluttuja tasojen muutoksia. Päivitä Pipeline-asetukset ja vedä halutut Pipeline-tasot takaisin tarjouksiin käyttämällä Data Importia

Muokkaa myyntiputken tasoa

Tältä näytöltä voit mukauttaa:

Tason nimi

Käytössä – poista taso käytöstä poistamalla valinta

Prosenttiosuus todennäköisyys - säädä se tasolle

irrota % tasosta - valitse tämä, jotta käyttäjä voi asettaa prosenttiosuuden manuaalisesti, poista valinta, jos haluat todennäköisyyden olevan kiinteä tälle tasolle

Päiviä ennen seurantaa – Aseta päivien lukumäärä ennen kuin seuraava toiminto on suoritettava. Käytä arvoa 0 ottaaksesi kentän käyttöön, mutta älä aseta oletusseurantapäivää. Käytä arvoa -1 piilottaaksesi kentän

Määritä myyntiputken prosenttiosuus

Voit määrittää mahdolliset prosenttiarvot avattavasta luettelosta napsauttamalla ratasikoni → työkalut → myyntiputki ja napsauttamalla myyntiputken % ylhäällä.