Automaattinen seurantapäivämäärä

Luo kenttä, joka kertoo, milloin käyttäjän on seurattava myyntiputken tasoa

Päivitetty yli viikko sitten

Voit määrittää kentän, joka asettaa automaattisesti seurantapäivämäärän myyntiputken tasoille.

Ota ominaisuus käyttöön siirtymällä kohtaan "Asetukset" -> "Pääasetukset" -> "Vakiokentät".

Täällä sinun on mentävä alas ja etsittävä "myyntimahdollisuudet", ja siellä on kenttä nimeltä "Seuraava päivitys viimeistään", jossa sen pitäisi asettaa arvo "käytössä".

Kun se on aktivoitu, luodaan seuraavan kentän myyntiputken tasoille.

Asetus, kuinka monen päivän jälkeen päivämäärä aseteteaan automaattisesti tulevaisuudessa, löytyy kohdasta "työkalut" -> "myyntiputki", suoralinkki https://app.webcrm.com/Utilities/Pipeline/PipelineList.aspx
ja sieltä löydät "Seurantapäivien lukumäärä" -sarakkeen, jossa voit muokata myynttiputken tasolla muuttaa sitä. Sinulla on siis mahdollisuus valita eri päivien lukumäärä ennen seurantaa eri tasoilla.

Kirjoita kenttään päivien lukumäärä, kuinka monta päivää seurantaa on siirrettävä tulevaisuudessa (laskettuna jakson päivämäärästä). Voit myös kirjoittaa "0", johon lisätään sama päivämäärä kuin liukuhihnan päivämäärä, tai "-1", jos haluat poistaa seurantapäivämäärän käytöstä tällä myyntiputken tasolla.