Kaikki kokoelmatwebCRM
MFA: Kirjaudu sisään Microsoftilla

On mahdollista käyttää vain Microsoft-kirjautumista webCRM-tunnistukseen (Multifactor-todennus)

Päivitetty yli viikko sitten

On mahdollista kirjautua webCRM:ään ja käyttää siten multifactortodennusta (MFA) Microsoft-tililläsi.

Jos aktivoit tämän järjestelmässäsi, et voi jatkossa kirjautua sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla ja TÄYTYY käyttää Microsoft-tiliäsi.

Se aktivoidaan kohdasta Konfiguraatio -> Pääasetukset -> Käyttäjäasetukset.
https://app.webcrm.com/Configuration/MainSettings/MainSettings.aspx?mid=4

Täällä voit poistaa käytöstä "Kirjaudu salasanalla" (valitse "Ei "), jolloin käyttäjät eivät voi enää kirjautua sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

WebCRM on kuitenkin edelleen mahdollista tallentaa kirjanmerkiksi selaimeen (suora linkki), joten jos se on poistettava käytöstä varmistaakseen, että käyttäjät kirjautuvat sisään joka kerta MFA:lla, tulee myös "Kirjaudu suoraan" pois päältä. Tämä tarkoittaa, että webCRM:ää ei voi enää tallentaa kirjanmerkiksi.

Huomaa: Huomaa, että jos poistat "Kirjaudu suoraan sisään" käytöstä, webCRM:n tuki ei enää voi luoda tukilinkkejä järjestelmällesi ja tarkastella sitä.

Tämän jälkeen webCRM:ään voi kirjautua vain sisäänkirjautumissivun "Kirjaudu sisään Microsoftin kanssa" kautta: