Pluskentät

Plus-kenttien määrittäminen jokaiselle moduulille

Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on webCRM Enterprise- tai SMB-paketti, voit määrittää enintään 20 lisäkenttää (eli +kenttiä) kullekin moduulille.

Valitse seuraavalla sivulla Lisäkentät → Moduuli, jota haluat hallita → Plus-kuvake

Luot ja hallitset +kenttiä samalla tavalla kuin muita lisäkenttiä.
Näillä eroilla kuitenkin vanhassa webCRM näkymässä:

+Kentojen sijainti

+kenttisi järjestys määräytyy sijainnin alla olevan numeron mukaan. Tässä tapauksessa TEST 1 näytetään ensin ja sitten DATE TEST.

Jos valitset tähdellä merkityn sijainnin, kuten *1, *2, *3, kentät näkyvät kyseisen moduulin tavallisella tietosivulla tavallisten mukautettujen kenttien kanssa. Nämä paikat tulee valita, jotta ne ovat vuorovaikutuksessa mukautettujen kenttien sijaintien kanssa.

Kun olet asettanut +kentät, löydät ne moduulin pääkatsauksesta. Tässä on painike, jota sinun on napsautettava näyttääksesi +kentät.