Kaikki kokoelmatPowerBI
PowerBI - Käyttäjän hallintapaneeli
Päivitetty yli viikko sitten

käyttäjän paneeeli

Käyttäjän hallintapaneelissa on mahdollisuus saada yleiskatsaus webCRM:n erilaisista toiminnoista (kokoukset, aktiviteetit, huippuasiakkaat,myyntiputki ja tilaukset).

Parhaat asiakkaat, myyntiputki ja tilaukset

Täältä näet ensin Huippuasiakkaat eli kenelle olemme myyneet eniten, seuraavaksi on myyntiputki, joka näyttää mikä tilausarvo on jaettu eri myyjien kesken ja sama tilausten kohdalla alla olevassa laatikossa, jossa tilauksen arvo on myös jaetaan myyjien kesken.

Asiakkaiden yläpuolella voit pitää hiirtä sinisen palkin päällä ja nähdä liikevaihdon. Voit myös klikata palkkia ja katsoa, ​​ketkä myyjät ovat vastanneet kyseisestä liikevaihdosta.

Voit myös napsauttaa myyjää Tilaukset-kohdassa ja nähdä, mitkä huippuasiakkaat ovat olleet mukana tuloistaan

Tehtävät ja tapaamiset
Kahdesta viimeisestä laatikosta saat käsityksen webCRM:n toiminnasta, koska täältä saat yleiskatsauksen meneillään olevista tehtävistä ja kokouksista kuluvalla viikolla:

Katso englanninkielinen webinaari aiheesta

Normaalit kojelaudat

Nämä kojelaudat ovat vakioita, eikä niitä voida mukauttaa päivämääräsuodatuksen jälkeen. On kuitenkin mahdollista rakentaa lisäyksinä erityisiä kojetauluja, jotka konsulttimme määrittävät.

Jos olet kiinnostunut tästä, ota yhteyttä webCRM:n asiakasmenestykseen osoitteessa csm_fi@efficy.com

tietojen päivittyminen

Vakiohallintapaneelit päivitetään kerran päivässä, joka ilta. Jos tarvitset reaaliaikaisia ​​kojelautapäivityksiä, voit ostaa sen lisenssiäsi varten. Kuvat ja kaaviot päivitetään näin ollen n. 5 minuutin välein.