Kaikki kokoelmatTiedon tuonti
Tietojen tuonti: Vaihe 3 - Tarkista oikeellisuus

Kuinka vahvistaa tietosi

Päivitetty yli viikko sitten

Seuraava näyttö tulee automaattisesti näkyviin:

Sinun on nyt valittava, mihin moduuleihin haluat tuoda tietoja. Moduulit rastittamalla valitset kentät ja vaihtoehdot, jotka saat seuraavassa osiossa: "Kenttien liittäminen".

Tässä esimerkissä olemme valinneet:

Tuontiorganisaatiot

Tuo henkilöitä

Tuo tehtävät

Huomautus: Voit valita vain Luo uusi. Jos valitset tämän vaihtoehdon, tietorivit, joita yrität tuoda, jotka vastaavat (valitun kaksoiskriteerin perusteella) webCRM:ssä jo olevat tiedot ohitetaan, eikä olemassa olevia tietoja muuteta.

Huomautus: Jos et valitse Luo vain uusi, webCRM:n tiedot, jotka vastaavat (valitun kaksoiskriteerin perusteella) taulukkosi tietoja, päivitetään kohtaan, johon olet yhdistänyt kentän, jos taulukossa on sisältöä kyseisessä kentässä.

Voit myös valita sähköpostivahvistuksen, kun tuonti on valmis (suurten tietomäärien tuonti voi kestää jonkin aikaa).

Salli tietorivit, joissa on liian vähän tai monta tietokenttää

Vaikka olet ehkä yrittänyt varmistaa tietojen puhtauden, sinulta saattaa puuttua tietoja, esim. tyhjiä kenttiä tai liian monta kenttää taulukossasi. Jos valitset nämä ruudut, tuonti sallii näiden rivien tuomisen. Jos lovia ei ole ja tiedoissa on virheitä, koko rivi ohitetaan.

Tuo kuvaus

Suosittelemme, että annat tuonnille kattavan kuvauksen, jotta tiedät myöhemmin, mitä tuonti sisälsi ja jotta voit käyttää profiilia uudelleen. On hyödyllistä, jos sinulla on paljon samantyyppistä dataa, jonka olet jakanut useisiin tiedostoihin, voit luoda tuonnin ja käyttää sitä kaikissa tiedostoissa tai jos kyseessä on tietojen tuonti, jota teet säännöllisesti päivittääksesi järjestelmäsi.

Huomautus: Voit palata tähän välilehteen milloin tahansa, kunnes aloitat tuonnin ja muutat valintojasi, mutta sinun TÄYTYY napsauttaa Tallenna asetukset ja tarkista oikeellisuus joka kerta.

Jos muutat Vahvista-välilehden asetuksia, tarkista Karttatiedot- ja Luo tila -välilehdet ja täytä lisä- tai muutetut vaihtoehdot tarpeen mukaan.

Lopuksi ota meihin yhteyttä, jos sinulla on epäilyksiä - sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että apu tietojen tuonnissa tapahtuu konsultoinnilla ja on maksullista tukea.