Kaikki kokoelmatTiedon tuonti
Tietojen tuonti: Vaihe 5 - Luontitapa
Päivitetty yli viikko sitten

Luonti tapa

Tällä välilehdellä voit hallita, kuinka tuonti tarkistaa kaksoiskappaleet, kuinka sen tulee käsitellä tyhjiä kenttiä, ja voit myös määrittää, haluatko luoda uusia vai päivittää olemassa olevia tietoja.

Voit valita vaihtoehdot jokaiselle moduulille, johon olet valinnut tiedot tuotavaksi Vahvista-välilehdellä.

​Huomaa: Aina kun teet muutoksia Vahvista- tai Luo tila -välilehtien asetuksiin, tarkista kentän liittämis-välilehti ja täytä tarvittaessa lisää tai muutettuja kartoituksia.

Yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, kuinka parametrit on asetettu kullekin esimerkissämme olevalle moduulille: Organisaatiot, henkilöt ja tehtävät.

Organisaatiot

Voit valita organisaatioiden yksilöllisen tunnistamisen seuraavilla tavoilla:

Organisaation nimi + toimipisteen nimi (oletus)

Organisaation järjestelmä ID

Organisaation nimi + Osaston nimi + Alue

Kaikki muut mukautetut kentät, jotka on määritelty yksilöllisiksi kohdassa Mukautetut kentät: Organisaatiot

Huomautus: Organisaation Järjestelmä ID:tä käytetään yleensä dataan, joka viedään webCRM:stä, joka päivitetään järjestelmän ulkopuolella. Siinä tapauksessa tietojen tuoja päivittää olemassa olevat tiedot täsmäämällä yksilöivän tunnuksen.

Tuontitila on valmis ja voit valita, haluatko ohittaa tyhjät kentät vai et.

Jos käytät Dataimportia päivittääksesi olemassa olevia tietoja muissa moduuleissa, esim. Tarjous, valitse Päivitä olemassa oleva, luo uusi

Näyttö päivittyy ja kysyy, millä arvolla yksilöllinen tunnistaa. Tarvitset ainutlaatuisen arvon webCRM:ssä ja datatiedostossasi, jotta tuonti onnistuu tarkoitetulla tavalla.

Lopuksi, ota meihin yhteyttä, jos sinulla on epäilyksiä - sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että apu tietojen tuonnissa tapahtuu konsultoinnilla ja on maksullista tukea.