Pääasetukset: Terminologia
Päivitetty yli viikko sitten

WebCRM:ssä sinulla on mahdollisuus muuttaa terminologiaa tarpeisiisi ja työprosessiisi sopivaksi. Voit toteuttaa kielen arkielämästä, jolloin järjestelmästä tulee tutumpi ja navigointi on helppoa.

Voit muuttaa terminologiaa siirtymällä kohtaan Konfiguraatio → Pääasetukset → Terminologia.

Merkitse ensin kielet, joita haluat muokata. Täällä on selvää valita kaikki järjestelmässä käytetyt kielet. Napauta Näytä valittujen kielten tekstit ja muokkaa terminologiaa ohjeiden mukaan. Lopuksi paina Tallenna.

Järjestelmä sanelee, mitä terminologiaa voit muuttaa, ja korvaa sitten nimen uudella nimellä, jonka olet valinnut järjestelmässä antamasi.

Esimerkkejä vaihtoehtoisesta terminologiasta:

Organisaatiot = Asiakkaat, Yritykset, Firmat

Tyyppi = Yrityksen tyyppi

Toimiala = Haara, Segmentti, Kategoria

Henkilö = Yhteyshenkilö

Tehtävä = aktiviteetti, toimenpiteet

myyntimahdollisuudet = Myynnin yleiskatsaus, myyntiputki, tarjoukset

Kokoukset = käynnit, Vierailut

Tuotteet = Koulutus, Tapahtumat, laitteet, sopimukset