Kaikki kokoelmatAloitussivu
Uusi etusivu: KPI-paneeli

Mikä on KPI-paneeli? Käymme läpi paneelin ja annamme käytännön esimerkkejä asetuksista

Päivitetty yli viikko sitten

Yrityksen tai osaston määrittämät KPI:t voidaan nyt näyttää uudella etusivulla KPI-paneeleilla. katsotaan joitain esimerkkejä KPI-paneelien määrittämisestä.

Paneelissa saat tietoa asettamastasi tavoitearvosta. Ensimmäinen prosenttiosuus paneelin vasemmalla puolella näyttää kuinka kaukana olet nykyisen jakson tavoitearvosta. Alhaalla pienillä kirjaimilla oleva prosenttiosuus näyttää edellisen ajanjakson. Alla olevassa esimerkissä olemme siis tällä kaudella täyttäneet 44 % tavoitearvosta, kun taas edellisellä kaudella saavutimme 49 %.

Paneelin oikealla puolella näet kuluvan jakson ja viimeisen jakson välisen eron prosenttiyksiköinä.

Valmistaaksemme sinut hyvin uusien KPI-paneelien käyttöön olemme luoneet alle kolme esimerkkiä paneeleista sekä määrittäneet ne.

Myyntitulot per käyttäjä

Alla oleva esimerkki perustuu tulostavoitetta tietylle käyttäjälle järjestelmässä.

1) Tässä esimerkissä haluamme vain noutaa tietoja yhden käyttäjän, valitsemme hänet vastuulliseksi

2)tietotyyppinä on Tilaus, koska tästä huomioidaan myynti

3)Paneeli saa otsikon "kuukauden tavoite"

4)Tilausten KPI on määritettävä tilauksen myyntitulot-kentässä (revenue englanniksi)

5Tässä tapauksessa voit valita Tulot-kohdassa käytettävän valuutan

6)Anna KPI:n tavoitearvo

7)Valitse ajanjakso (viikko tai kuukausi) KPI-ruudulle
HUOMAA: Kun syötät numeerista arvoa Tavoitearvo-kenttään, piste = desimaaleja. Numeroita ei jaeta tuhansilla.

Uusia tarjouksia yhteensä

Seuraavassa esimerkissä KPI on määritetty uusille tarjouksille per kuukausi, mikä koskee kaikkia järjestelmän käyttäjiä

1. Kaikki käyttäjät valitaan tässä, koska tavoitearvo asetetaan uusien tarjousten kokonaismäärälle

2.tietoyyppi on tässä tapauksessa tarjous, koska siellä luodaan uusia tarjouksia

3. Paneelille on annettu nimi

4. Haemme tiedot Createdista = luotu kenttä

5. Uusien tarjousten tavoitearvomme on 35

6. Aika on tässä asetettu per viikko

Suljetut tukitapaukset

Viimeisessä esimerkissä määritimme KPI-paneelin järjestelmän suljettujen tukitapausten lukumäärälle.

1)Koska tämä KPI perustuu suljettujen tukitapausten kokonaismäärään, olemme valinneet kaikki käyttäjät

2) tietotyyppi on asiakastukipyynnöt

3)Paneelille annettu nimi

4)haemme tiedot tukitapausten Tila-kentästä

5)Ja tämän kentän arvon tulee olla "Suljettu"

6)Meidän on ratkaistava /suljettava 10 tukitapausta

10 tukitapauksen tavoitearvo on saavutettava viikossa