Kaikki kokoelmatAloitussivu
Uusi etusivu: Kaavioiden asettaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lisätä kaavioita etusivulle perustuen raportteihin. Tämä tarkoittaa, että suodatus on määritetty raportissasi, jonka jälkeen voit halutessasi näyttää tuloksen kaaviona etusivullasi.
Voit etsiä tiettyä raporttia paneelin oikeasta reunasta tai voit luoda uuden raportin menemällä luettelon alaosaan, jos sitä ei vielä ole olemassa (Huomaa, että se johtaa sinut pois etusivun asetuksista ja raportteihin)

Kun olet valinnut raportin, voit valita kaavion ulkoasun klikkaamalla kynäikonia:

Nyt näet erilaisia ​​näyttötyyppejä:

1) 2)

3)4)5)

1. Tässä valitaan näyttötyyppi, joka tässä esimerkissä on paneelit

2. Tässä näet valitsemasi näyttötyypin (tässä näkyvät tiedot ovat vain esimerkki, eivät raportistasi).

3. "jaottele tiedon mukaaan" -kohdassa valitset, minkä perusteella sarakkeet jaetaan, ja tässä esimerkissä se on "yrityksen tila".

4. "piirrä tieto" valitse, missä sarakkeissa tulee olla numero saraketta kohden (laskenta) tai summaus.

5. Napsauta lopuksi "Ok" lisätäksesi kaavion etusivullesi ja voit jatkaa työskentelyä sivun muiden elementtien kanssa tai paina "Tallenna" ja poistu etusivun asetuksista.

Jos haluat lisätä ajanjakson tai muita kriteerejä, se on tehtävä itse raportissa, kuten tiedät.

Valmis kaavio näyttää nyt etusivulla tältä: