Kaikki kokoelmatAloitussivu
Uusi etusivu: Käyttöoikeustaso ja mallit
Päivitetty yli viikko sitten

Täältä voit lukea lisää siitä, kuka voi käyttää mitäkin uudella etusivulla
Järjestelmänvalvojana (99 käyttäjää) voit hallita, kenen käyttäjän tulee pystyä rakentamaan ja muokkaamaan omia etusivujaan. Tämä tehdään kohdassa Konfiguraatiot -> Pääasetukset -> oikeustasot:

Napsauta tässä muokattavan käyttöoikeustason vieressä olevaa kynää ja vieritä alas kohtaan "etusivu"

Lisäksi sinulla on kaksi tapaa jakaa etusivut muiden käyttäjien kanssa:

1. Luo etusivu ja lisää käyttäjät, joille haluat antaa käyttöoikeuden. Jos nämä käyttäjät voivat muokata etusivua, he muokkaavat sitä kaikkien puolesta - se on jaettu etusivu, jossa on kaikki tiedot ja asetukset, jotka on tehty.

2. Voit tallentaa etusivusi mallina. Sitten asetukset ovat kaikkien etusivuja luovien käyttäjien käytettävissä ja he voivat rakentaa oman etusivunsa tämän mallinpohjalle. Jos he muokkaavat, poistavat tai lisäävät sen, sillä ei ole vaikutusta muihin tämän mallin mukaisiin etusivuihin.