Lisäkentät - Web-linkit

Web-linkkien käyttäminen webCRM:ssä

Päivitetty yli viikko sitten

Mukautetut Web-linkkilisäkentät ovat hyödyllinen tapa linkittää verkkosivustolle tai tiedostoon jostain järjestelmästä. Monet linkit (URL-osoitteet) koostuvat kuitenkin erittäin pitkistä tekstijonoista. Näiden mukautettujen kenttien avulla voit korvata linkin jatkuvan osan pikakuvakenumerolla.

Luo pikakuvakenumero ja määritä koko URL-osoite, jota se voi edustaa, esim. voi *3 olla https://app.webcrm.com

Voit kirjoittaa lisäkenttään *3

*3/app/organisation/list, jolloin koko URL-osoite pääsee osoitteeseen https://app.webcrm.com/app/organisation/list ilman riskiä, ​​että linkkisi vie yli 50 merkkiä.