Dublikaattien tarkistus: Yritykset
Päivitetty yli viikko sitten

Jos kirjoitat organisaation nimen, joka on jo olemassa järjestelmässä, saat ilmoituksen etkä voi luoda organisaatiota.

Oletusarvoisesti kopiovahvistus on kohdassa Organisaation nimi + toimipisteen nimi (jos toimipiste on aktivoitu). Voit muuttaa näitä asetuksia itse menemällä kohtaan konfiguraatiot → Lisäkentät → Organisaatiot ja napsauttamalla sivun yläreunassa olevaa tunnistus-kuvaketta.

Huomaa, että nimen on oltava täsmälleen sama, jotta vahvistuksen kaksoiskappale ilmoittaa sinulle. Jos sinun on luotava kaksi samannimistä organisaatiota, voit käyttää Toimipistettä esimerkiksi erottamaan nämä kaksi toimipistettä.
Alla olevassa esimerkissä kutsuimme tätä Apsis Finland-yritystä Helsinki-toimipisteellä erottaaksemme nämä kaksi toimipistettä toisistaan.

Jos haluat muuttaa duplikaattien tarkistuksen asetuksia, siirry kohtaan konfiguraatiot → Lisäkentät → Organisaatiot ja napsauttamalla sivun yläreunassa olevaa tunnistus-kuvaketta.