Virhe saapumissivulla

Jos saat viestin "Server error: Landing page sender is not defined" katso tästä

Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinä tai asiakkaasi saa tämän viestin päivittäessä tietoja saapumissivun kautta, se johtuu siitä, että sivu on määritetty lähettämään sisäinen notifikaatio sähköposti, mutta webCRM:n on tiedettävä, mistä sähköpostista sen tulee lähettää ko viesti.

Määrität lähettävän osoitteen täällä (konfiguraaiot -> Integraatio -> Sähköpostiasetukset)
suora linkki

On tärkeää lisätä sähköposti, joka voi jo lähettää webCRM:stä (ei kuitenkaan ole väliä mikä tai kenen sähköposti on, eikä se ole sähköposti, jonka asiakkaat voivat nähdä).