Kaikki kokoelmatTehtävät
Merkitse käyttäjä lokiin

Ilmoita kollegoillesi merkitsemällä heidät lokiin - lue tästä

Päivitetty yli viikko sitten

Uutena asiana sinulla on mahdollisuus merkitä kollegasi lokiin (päiväkirjaan) kirjoittamalla @ ja sitten heidän nimensä tai nimikirjaimet alla olevan kuvan mukaisesti.

Kun merkitset toisen käyttäjän järjestelmään, hän saa ilmoituksen, joka näyttää tältä:

Tämä ilmoitus on webCRM:n järjestelmästä, eikä sitä voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ilmoituskeskuksessa. Et saa ilmoituksia, jos merkitset itsesi - vaan jos muut käyttäjät merkitsevät käyttäjäsi lokiin.

Katso video