Kaikki kokoelmatTukimoduuli
Uusi tukimoduuli - Asetukset
Päivitetty yli viikko sitten

Täältä löydät ohjeet näkymän asettamiseen, jossa vastaat asiakkaan kysymyksiin ja kuinka osioita voidaan siirtää.

Tukimoduulin asetuksia voi muuttaa siirtymällä kohtaan Toimenpiteet --> Muokkaa näkymää

Täällä, kuten etusivulla, voit itse päättää miltä tukimoduulisi näyttää käyttämällä yksinkertaista drag'n drop -toimintoa. Pidä hiirtä paneelin päällä ja vedä paneeli haluamaasi paikkaan.

HUOMAA: Tukikenttää (suuri valkoinen kenttä keskellä), joka sisältää varsinaisen viestinnän/sähköpostit, ei voi siirtää tai muokata!

Jos haluat muokata paneelia, voit painaa kynää kyseisessä paneelissa. Tässä esimerkissä olemme valinneet Yleiset-paneelin.

Kohdassa Aseta paneeli kuvan oikealla puolella voit valita, mitkä kentät näytetään. Voit myös lisätä kenttiä painamalla "+ Lisää kenttä".

Jos haluat uuden paneelin tukimoduuliisi, voit vetää paneelin asennuksen oikealla puolella olevasta luettelosta moduuliin alla olevan kuvan mukaisesti.

Kun olet määrittänyt tukiasettelun haluamallasi tavalla, tallenna asetukset painamalla Tallenna. Uudet asetukset näkyvät sitten järjestelmässä.