Kaikki kokoelmatTukimoduuli
Uusi tukimoduuli - Vastaus tukipyyntöön

kuinka voit työskennellä tukitapauksen kanssa ja vastata siihen

Päivitetty yli viikko sitten

Tukimoduulissa voit vastata tukitapauksiin ja tehdä työstä helppoa ja nopeaa mm. mallipohjien ja yhdistämiskenttien avulla.

Työtila, josta näet koko kirjeenvaihdon, on muodostettu chat-muotoon, jotta saat nopeasti yleiskuvan asiakkaan ja sinun vastauksistasi, mutta on tärkeää huomioida, että sähköpostit lähetetään ja sähköpostin kirjeenvaihto näet!

Tiedusteluihin vastaamisen ja sähköpostien lähettämisen lisäksi sinulla on mahdollisuus kirjoittaa tukitapaukseen sisäisiä huomautuksia, joita vastaanottaja ei näe. Tämä tehdään Huomautus-painikkeella, joka muuttaa vastauskentän keltaiseksi. Keltainen vastauskenttä osoittaa, että kirjoitat asiasta sisäistä huomautusta. Lisäksi muistiinpano merkitään kirjeenvaihdossa keltaisella.

Kun haluat vastata asiakaskyselyyn/tukijoukkoon, sinun on käytettävä Vastaa-toimintoa. Tekstikentässä on erilaisia ​​vaihtoehtoja:

1)Lisää sähköpostiin lisää vastaanottajia
2) vaihda lähetyskanavaa
3) Lisää sähköpostille liite
4)Suurenna vastauskenttä koko näytön kokoiseksi, josta saat tarvittaessa lisää muotoiluvaihtoehtoja sähköpostiisi

5) Muotoile teksti lihavoiduksi, kursivoiduksi, alleviivatuksi tai yliviivatuksi

Valitse valmis vastaussähköpostimalli

Yhdistämiskenttä (*EMAIL-CONTENT*)= Sähköpostin sisältö löytyy kohdasta sekalaiset, ja sitä voidaan käyttää lisäämään vastauksesi tukitapaukseen malliin, kun lähetät vastauksen.

Painamalla mallin vieressä olevaa silmäikonia voit valita, haluatko nähdä mallin vastauskentässä vai piilottaako se ja näet vain kirjoittamasi tekstin (ja lisäämäsi malliin).

Huomautus: Jos (*EMAIL-CONTENT*) ei käytetä tässä mallissa, näet vain itse mallin etkä voi näyttää/ei näytä sitä.

Kirjoita sitten vastauksesi kenttään ja paina Lähetä. Alta näet, että malli on valittu, mutta se ei näy vastauskentässä.

Kun olet vastannut tukipyyntöön, vastauksesi näytetään edelleen ilman mallia, ellet näytä sitä painamalla mallin vieressä olevaa pientä silmää.

Asiakas saa vastauksen sähköpostitse, jossa valittu malli näkyy.

Esimerkki mallipohjastamme osana vastausta näyttää seuraavalta, kun asiakas saa sen postilaatikkoon: